Pénztár kereső

Szabadszavas keresés egészségpénztárak nevére

Hírlevél feliratkozás

Az érdeklődőket heti rendszerességgel értesítjük az igénybevehető újabb kedvezményekről.

Feliratkozás

Dimenzió Egészségpénztár

A DIMENZIÓ Egészségpénztár mind partnerei, mind vevőköre környezetét tekintve a minőségre hagyományosan érzékeny területen, az egészségügy területén működik. Célul tűzte ki, hogy alapszolgáltatásai mellett kielégíti tagjainak a mindenkori egészségügyi ellátó-rendszer iránt támasztott többletigényét mind az ellátási forma, mind az ellátási terület értelmében.

Ezért vevői igényeit és partnerei elvárásait, valamint az egészségügyi ellátórendszer sajátos piaci helyzetét messzemenően figyelembe véve törekszik tevékenységét folytatni.

Ezért:

  • Világos és átlátható ajánlati tartalommal vesz részt partnerkapcsolatainak és vevői körének kialakításában mind szervezetek, mind az egyén szintjén.
  • Tevékenysége során messzemenően gondot fordít a vevői igények megismerésére, kielégítésére és a panaszok kezelésére.
  • A szabályozási háttér változásai által megkövetelt értelemszerű módosításokon túl törekszik azok vélhető bekövetkezése előtt is olyan gazdasági és szervezeti módosításokra, hogy azok megelőző jellege érvényesülhessen vevőorientált tö-rekvései mindenkori megtartása érdekében.
  • Figyelemmel kíséri és támogatja szállítói minőségi törekvéseit minőségirányítási rendszerében folytatott folyamatos értékelés részeként

Így remélhetőleg eléri, hogy a jogszabályok adta lehetőségek maximális kihasználásával a tagok érdekeinek kielégítésén keresztül minta/modellértékű Egészségpénztárrá váljék, mely kiegészítő források bevonásával a Kormány által megfogalmazott népegészségügyi célok végrehajtására is képes.

Támogatott NOVETEX termékek

 

 

Felnőtt NOVETEX Gyógymatracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


25% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

Gyerek NOVETEX Biomatracok

A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat.
Fix ágyrácsra javasoljuk, amely biztosítja a matrac tökéletes átszellőzését.

Már 10.990 Ft-tól!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

 

TEMPUR Matracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


10% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

Weboldalkészítés: Abaco Online