Pénztár kereső

Szabadszavas keresés egészségpénztárak nevére

Hírlevél feliratkozás

Az érdeklődőket heti rendszerességgel értesítjük az igénybevehető újabb kedvezményekről.

Feliratkozás

Kardirex Egészségpénztár

A Kardirex gyakorlatilag az egyetlen Pénztár, mely Győrben és az Észak-Nyugat Dunántúli régióban "saját" egészségügyi intézményrendszerrel rendelkezik.

Ez a rendszer alulról építkezik. Először a foglalkozás-egészségügyi ellátó hálózatot hoztuk létre, majd ráépítettük a szakellátás rendszerét és most a kedvező finanszírozási háttér biztosítása céljából hoztuk létre az Egészségpénztárat.

Tekintve, hogy az elmúlt 10 év alatt megtanultunk szolgáltatni, megtanultunk szervezni, innét egyenes út vezetett addíg, hogy partnereink részére a még kedvezőbb finanszírozási lehetőségek biztosítása céljából Pénztárat szervezzünk.

Pénztárunk célzottan a Kardirex Egészségügyi Központon, mint központi szolgáltatón, valamint foglalkozás-egészségügyi ellátó hálózatán keresztül kívánja a szűrővizsgálatokat a Pénztártagokhoz, mint munkavállalókhoz eljuttatni és az egyénre szabott egészségtervet elkészíteni.

A Kardirexnél egy kézben összpontosul:

• a szervezett szűrővizsgálatok rendszere (foglalkozás-egészségügyi hálózat)

• a magas szintű járóbeteg szakellátás

• a korszerű diagnosztikai és therápiás lehetőség (Kardirex Egészségügyi Központ)

• a kedvező finanszírozási háttér (Kardirex Egészségpénztár)

A Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft.-t gazdasági társaságként 1993-ban alapítottuk. Az állami egészségügy szereplőitől főleg szemléletünkben különböztünk. Tudtuk, hogy egy speciális területen, az egészségügy területén mi is szolgáltatunk. A várakozásmentes, definitív ellátást, az egészségnek és a munkaképességnek mint értéknek a megőrzését tűztük ki célul. Meg kellett láttatnunk, hogy az egészség érték, melynek megőrzése nem csak az egyénnek, hanem a munkáltatónak is érdeke. Meg kellett találnunk azt a láncszemet, mely a piac szereplőit szorosan összekapcsolja. Ez a láncszem, a közös érdek volt.

Ellátó kapacitásainkat mindig a valós igényeknek megfelelően fejlesztettük tovább. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Kardirex az elmúlt 10 évben Győr egyik legjelentősebb egészségügyi szolgáltatójává vált.

Győr és környéke sikeres magán vállalkozásait bemutató „Sikerkönyv” egyik fejezete a Kardirex Egészségügyi Központról szól. A cég helyzete nem csak a gazdasági életben stabil, hanem az egészségügyi szakma elismerését is kivívta .

A Semmelweis Orvostudomány Egyetem Általános Orvostudományi Karának akkreditált foglalkozás-egészségügyi képző helyévé vált .

Munkatársainak száma 65 fő, ebből főállású alkalmazott 57 fő.

A Pénztár ügyviteli, számviteli feladatait a Densito-Rex Egészségügyi Szolgáltató Kft. látja el.

A KARDIREX Egészségpénztár bankszámláját a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezetnél-nél vezetjük.
Bankszámlaszám: 59500203-11048479.

A pénztári befektetett vagyon kezelője Takarék Alapkezelő Zrt.
A pénztár letétkezelője a Raiffaisen Bank Zrt.

A Kardirex Egészségpénztár a MEDIO Egészség és Önsegélyező Pénztári programrendszerét használja. Ezen a rendszeren tartják nyilván a teljes magyarországi egészségpénztári tagság 50 – 55 % -ának az adatait.

A MEDIO mögött álló szakértői csapattal kötött együttműködési szerződés a garancia arra, hogy az adminisztráció Pénztárunk esetében is jól működik.

Támogatott NOVETEX termékek

 

 

Felnőtt NOVETEX Gyógymatracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


25% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

Gyerek NOVETEX Biomatracok

A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat.
Fix ágyrácsra javasoljuk, amely biztosítja a matrac tökéletes átszellőzését.

Már 10.990 Ft-tól!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

 

TEMPUR Matracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


10% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

Weboldalkészítés: Abaco Online