Pénztár kereső

Szabadszavas keresés egészségpénztárak nevére

Hírlevél feliratkozás

Az érdeklődőket heti rendszerességgel értesítjük az igénybevehető újabb kedvezményekről.

Feliratkozás

Az OTP Egészségpénztár célja az, hogy tagjai és azok hozzátartozói a pénztári tagság előnyeit és kedvezményeit kihasználva jussanak hozzá azon magas színvonalú egészségügyi és egyéb egészségmegőrző szolgáltatásokhoz, amelyekre szükségük és igényük van.
Miért előnyös Önnek?

* Mert csökkentheti egészségvédelemre fordított kiadásait

Az OTP Egészségpénztár az egyik legalacsonyabb működési költséggel funkcionáló önkéntes egészségpénztár. Emellett a pénztár - az egészségpénztári szolgáltatókkal kötött szerződések révén - 5-30% külön árkedvezményt biztosít.

* Mert az egyéni igényekhez alkalmazkodik

Az OTP Egészségpénztár rugalmasan alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez. A szolgáltatások közül szabadon választhat, a szolgáltatói hálózat bővítésénél az egyéni igényeket is figyelembe veszik.

* Mert kiemelkedő szolgáltatásokat kínál

Az OTP Egészségpénztár magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít a pénztártagok és azok hozzátartozói részére. A pénztár szolgáltatásait a pénztártag által bejelentett közeli hozzátartozók is igénybe vehetik, sőt, a számla örökölhető is.

A belépést követően Ön megkapja az OTP Egészségkártyát, amellyel könnyen és biztonságosan vásárolhat.

Az OTP Egészségvonalon keresztül bármikor lekérdezheti egyéni számlája egyenlegét, és a mindenkori kamattól függetlenül 1,5% kamatkedvezménnyel veheti igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.

* Mert adókedvezményt vehet igénybe

A pénztártag az egyéni befizetések (tagdíj, eseti befizetés) és az adomány együttes összege után 30%-os, a preventív szolgáltatások és a lekötés összege után további 10-10%-os SZJA kedvezményt vehet igénybe.

* Mert tagdíjfizetését munkáltatója át is vállalhatja

A pénztártag tagdíjának fizetését a munkáltató részben vagy teljesen átvállalhatja.

Támogatott NOVETEX termékek

 

 

Felnőtt NOVETEX Gyógymatracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


25% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

Gyerek NOVETEX Biomatracok

A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat.
Fix ágyrácsra javasoljuk, amely biztosítja a matrac tökéletes átszellőzését.

Már 10.990 Ft-tól!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

 

TEMPUR Matracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


10% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

Weboldalkészítés: Abaco Online