Pénztár kereső

Szabadszavas keresés egészségpénztárak nevére

Hírlevél feliratkozás

Az érdeklődőket heti rendszerességgel értesítjük az igénybevehető újabb kedvezményekről.

Feliratkozás

Vasutas Egészségpénztár

A Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár tizenkét éves múltra visszatekintő tapasztalatával, 36 ezer fős taglétszámával és 3 milliárd Ft-ot meghaladó vagyonával az egészségpénztári szakma egyik meghatározó szereplője.

A Pénztár alakuló közgyűlését 1996. november 29-én tartotta. A Pénztárat a vasutas munkavállalók alapították, munkáltatói segítséggel.

A Vasutas Egészségpénztár nyitott kiegészítő egészségpénztárként működik, munkáltató partnereink között nem csak a MÁV Zrt. és leányvállalatai találhatók, hanem más nagyvállalatok, közepes méretű és néhány fős cégek, egészségügyi intézmények, bankok, közintézmények egyaránt.

Az egészségpénztárakon keresztül, egyéni befizetések teljesítésével vagy munkáltatói hozzájárulással jelentősen csökkenthetők az egészség megőrzésével kapcsolatos kiadások. Egészségpénztári megtakarításokkal azokra az élethelyzetekre lehet kedvezően takarékoskodni, amelyekben az öngondoskodás szerepe egyre inkább előtérbe kerül: az egészségügyi kiadásokra.

A Vasutas Egészségpénztár célkitűzése a tagok érdekeit figyelembe vevő gazdaságos működés, a vállalt szolgáltatások egyre magasabb színvonalon történő teljesítése. Ez garanciát jelent arra, hogy tagjaink befizetései biztos helyen vannak, az egészség megőrzésének céljából tagjaink által megtakarított összegek rendelkezésre állnak és a jövőben is megfelelően hasznosulnak.

Kérjük, ha a Pénztár tevékenységével kapcsolatban további kérése, kérdése merül fel, keresse személyesen, telefonon vagy e-mail-ben ügyfélszolgálatunkat, hogy segíthessünk!

Támogatott NOVETEX termékek

 

 

Felnőtt NOVETEX Gyógymatracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


25% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

Gyerek NOVETEX Biomatracok

A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat.
Fix ágyrácsra javasoljuk, amely biztosítja a matrac tökéletes átszellőzését.

Már 10.990 Ft-tól!

Kérje árajánlatunkat itt!

 

 

 

TEMPUR Matracok

Stabil, kemény fekvőfelület. A matrac rugalmasságát latexált kókuszrost biztosítja. Hát- és derékfájósoknak ajánljuk, fix deszkázatra, esetleg egyszerű farugóra.


10% kedvezménnyel!
Csak a NOVETEX MATRAC Kft-nál!

Kérje árajánlatunkat itt!

Weboldalkészítés: Abaco Online